Col.laboradors

Ramón Gimeno

Ramón Gimeno

Ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB, MBA per IESE, Managing Growing Companies a Stanford (Califòrnia). Format en el Programa avançat sobre Management de Transicions i de la Innovació Organitzativa a INNOVA.
Actualment és Business Development Advisor com a professional independent.
Ha desenvolupat la carrera professional en el sector de la gran empresa i te una valuosa experiència en definició estratègica, negociació, aliances estratègiques, plans de negoci i processos de transformació cultural i organitzativa.

Roser Batlle

Roser Batlle

Pedagoga i emprenedora social, especialitzada en aprenentatge servei -una manera d’aprendre fent un servei a la comunitat- i en comunicació en públic.
Ha treballat en el sector del lleure, en l’educació especial, en el tercer sector i en  l’Administració Pública.
Forma part d’Ashoka, xarxa internacional d’empreneduria i innovació social; del Centre Promotor d’Aprenentatge Servei a Catalunya, de la Fundación Zerbikas al País Basc i de la Red Iberoamericana de Aprendizaje-Servicio. Presideix la Red Española de Aprendizaje-Servicio.
Actualment es dedica a la difusió de l’aprenentatge servei i col·labora amb ESADE, a la Universitat Ramon Llull.
És autora de diversos articles, publicacions educatives i materials didàctics per a l’educació formal i no formal. Entre d’altres, del llibre El aprendizaje-servicio en España. El contagio de una revolución pedagógica necesaria.

Núria Vallés

Núria Vallés

Sociòloga, Màster en Política Social, Treball i Benestar. Professora associada de la Universitat de Barcelona. Ha sigut investigadora de la Fundació CIREM, i Product Manager del projecte europeu GLOBED – Education Policies for Global Development (Lifelong Learning Programme), Universitat Autònoma de Barcelona. Les seves inquietuds són les perspectives de gènere, l’educació, les tecnologies de la informació.