Equip

Eva Anguera

Eva Anguera

Sòcia

Dissenyadora gràfica (Eina UAB), Postgrau en Comunicació (Blanquerna). Assessora en estratègia comunicativa, Directora creativa i Dircom en projectes en estudis de disseny i agències de comunicació a Catalunya i USA. Ha compaginat projectes entre el món empresarial i el Tercer Sector des de fa més de 27 anys. Traductora del “llenguatge social” al llenguatge de la societat. Creu que la comunicació ordena la ment i fa possible el progrés de les comunitats i la seva evolució en tots els sentits.
Marc Botella

Marc Botella

Soci

Emprenedor nat, compta amb una àmplia experiència en creació i consolidació de projectes des del seu inici. Habituat a treballar en entorns amb pressió i amb recursos limitats i a buscar solucions per superar-les. Ha realitzat aquest treball en diferents sectors, i el seu fort és el pensament estratègic

Frederic Cusí

Frederic Cusí

Soci

És pedagog i ha desenvolupat la seva activitat professional en el camp de l’educació, la comunicació institucional, els serveis per a les entitats socials, l’impuls del Tercer Sector i el desenvolupament de projectes socials a escala, per medi del treball en xarxa. Va començar creient que l’educació és fonamental per canviar el món, i segueix convençut d’això.

Liceth Rebolledo

Liceth Rebolledo

Consultora

Enginyera Biomèdica, Màster en Bioenginyeria (UB-UPC) i en Gestió de projectes Internacionals (La Salle), amb àmplia experiència professional en la gestió de projectes d’R + D Europeus i Nacionals, en les àrees de digitalització industrial (Indústria 4.0), materials i processos avançats. Ha treballat per més de 10 anys en projectes multidisciplinaris i multisectorials. Creu en el poder de la cooperació i de l’educació com a eines per a l’impuls social i el creixement econòmic.