Equip

Eva Anguera

Eva Anguera

Sòcia

Dissenyadora gràfica i assessora en comunicació, ha desenvolupat la seva activitat professional en estudis de disseny, agencies de comunicació i entitats socials. Estructura continguts, defineix productes i serveis i crea marca. Fa 20 anys que treballa per a difondre les causes de diferents col·lectius, traduïnt del “llenguatge social” al llenguatge de la societat.
Creu que la comunicació ordena la ment i fa possible el progrés i l’evolució.
Marc Botella

Marc Botella

Soci

Emprenedor nat, compta amb una àmplia experiència en creació i consolidació de projectes des del seu inici. Habituat a treballar en entorns amb pressió i amb recursos limitats i a buscar solucions per superar-les. Ha realitzat aquest treball en diferents sectors, i el seu fort és el pensament estratègic
Frederic Cusí

Frederic Cusí

Soci

És pedagog i ha desenvolupat la seva activitat professional en el camp de l’educació, la comunicació institucional, els serveis per a les entitats socials, l’impuls del Tercer Sector i el desenvolupament de projectes socials a escala, per medi del treball en xarxa. Va començar creient que l’educació és fonamental per canviar el món, i segueix convençut d’això.