Representants d’Inpacte social vam assistir ahir a l’acte d’inici de les celebracions del 25è aniversari de l’associació de pacients Acció Psoriasi, una trobada adreçada a persones que pateixen aquesta malaltia cutània en què especialistes de diverses disciplines (medicina, infermeria, psicologia i farmàcia) van abordar la malaltia des de diversos punts de vista.

També vam poder sentir la veu d’alguns pacients de psoriasi i artritis psoriàsica, que van explicar com aquesta patologia pot afectar la seva vida quotidiana.

Durant l’acte es va donar el tret de sortida als actes de celebració del 25è aniversari de l’entitat, en què hi hem col·laborat, i es van presentar alguns dels actes programats i el nou logotip i imatge corporativa de l’entitat, obra de la dissenyadora d’Inpacte social Eva Anguera.

Moltes felicitats a Acció Psoriasi per aquesta llarga trajectòria de suport i acompanyament a persones que pateixen aquesta malaltia encara poc coneguda i que afecta de manera molt important l’autoestima i la vessant emocional! Per molts anys i encantats d’haver aportat la nostra experiència en el tercer sector!