Més de 400 persones van assistir el passat 29 d’octubre a la 3a Festa de les #superheroinesBcn, una jornada lúdica anual promoguda conjuntament per 5 ONGs (Associació “in via”, acidH, Àmbit Prevenció, AFEV Catalunya i Iniciatives Solidàries) i dinamitzada per Inpacte, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la inclusió de diversos col·lectius vulnerables.

Va ser una jornada plena de jocs, proves, enigmes, i molta diversió que va servir per traslladar el missatge que junt(e)s som més fort(e)s i podem enfrontar-nos a les nostres pors i als reptes més grans. La jornada va culminar diverses setmanes de jocs i enigmes on line en els quals hi van participar més de 600 persones.

La festa va comptar amb la col·laboració de l’actor Pep Planas, que va exercir de presentador i mestre de cerimònies, i amb l’actuació del grup The Always Drinking Marching Band, que va ser l’encarregat de la cloenda.

En resum, un èxit de convocatòria i un espai perquè les 5 entitats donin a conèixer els seus projectes i causes. Felicitats a totes! A partir d’avui mateix, comencem ja a pensar en la continuïtat d’aquest projecte de cara a l’any que ve!