Inpacte ha participat en la conceptualització i disseny de l’exposició “#AFEV10anys: Connectant joves i lluitant contra les desigualtats” i va ser present el 16 de gener a l’acte d’inauguració de la mostra, que va suposar el tret de partida dels actes de commemoració del desè aniversari d’aquesta entitat.

Celebrem molt aquests 10 anys de feina imprescindible per la transformació social i felicitem les companyes d’AFEV per la seva trajectòria.

En aquests 10 anys, l’entitat pot presentar unes xifres envejables que demostren l’èxit del seu projecte més exitós, enTàndem, un programa que connecta voluntaris universitaris amb joves i infants en situació de vulnerabilitat. En tot aquest temps, el programa ha implicat la realització de 62.000 hores de voluntariat i ha enllaçat 925 parelles o tàndems socials. A més, en un 89% dels casos, el projecte ha suposat millores en l’autoestima, la motivació acadèmica i les habilitats socials dels joves.

L’exposició és itinerant i la podreu trobar en diferents espais de Barcelona i d’altres municipis fins a final d’any. A més, durant tot aquest any se succeiran altres actes de celebració d’aquests 10 anys, en els quals també hi prendrem part activament!