La pluja no va poder frenar la força dels superherois i superheroïnes que es van reunir a les Fonts de Montjuïc per participar  a la Gimcana Solidària Superheroi(ne)s BCN Day 2016, celebrada el diumenge 8 de maig. Moltes persones es van sumar a ballar, cantar i superar les 5 proves d’enginy amb energia.

El cel va donar una treva a partir de les 10.30 hores, i la festa va començar amb l’humor i l’animació del Toni Albà, Manel Piñero, Lluís Altés, Asha Miró, Anna Bertran i Pep Planas, que des de l’escenari van engrescar els assistents amb la cançó oficial i la coreografia de Superheroi(ne)s “Posa’t la capa”, la qual va donar el tret de sortida a la Gimcana.

Els participants van creuar el mur dels prejudicis i van dibuixar un mural amb Àmbit Prevenció; van baixar pel tobogan inflable i van jugar a bàsquet amb l’AcidH; van superar una pista americana amb un túnel inclòs per sortir a la llum amb “in via”; van ajuntar peces per construir els puzles de la prova del Missatge amb l’Afev; van creuar junts un mar d’obstacles, es van pintar la cara, i van jugar a bitlles amb Iniciatives Solidàries… Tot i que alguns malvats miraven de complicar les proves, els superpoders dels equips no van fallar. A més, van participar en el sorteig d’un vol doble d’anada i tornada amb Vueling, i de 4 entrades per Port Aventura.

Abans de finalitzar la festa, les entitats van agrair el suport de les empreses i mitjans que van fer possible la gimcana, i van lloar l’esforç dels assistents i voluntaris, ja que tot i la pluja, els superherois i superheroïnes no van perdre la il·lusió ni les ganes de participar. L’any vinent us esperem per tornar a posar-nos la capa a la tercera edició de Superheroi(ne)s BCN Day! Amb més proves, més diversió i solidaritat, molt de sol i moltes capes, per seguir lluitant a favor de 5 causes socials i contra l’exclusió social.