El passat 26 de novembre, coincidint amb la Setmana ​Internacional per a l’erradicació de la violència de gènere, Inpacte va voler sumar-se a aquesta reivindicació i vam col·laborar estretament en l’organització de l’acte #ProuViolència, un concert benèfic promogut per l’Associació “in via” que va ser un clam de rebuig contra els diferents tipus de violència.

Va ser una nit memorable al Casino l’Aliança de Poblenou que va barrejar a parts iguals diversió i reivindicació, que va posar sobre la taula algunes de les claus de la xacra de la violència, que ens va permetre escoltar testimonis en primera persona que ens van posar els pèls de punta i que va acabar amb un missatge optimista i vitalista: la violència és terrible però, gràcies al reconeixement i acompanyament a les víctimes ens en podem sortir.

La jornada va ser conduïda per l’actor Pep Planas i va tenir com a plat fort les actuacions del grup Màia i de la soulwoman Meritxell Negre. En la cloenda, van pujar a l’escenari plegades per cantar conjuntament “Happy” i tancar la nit amb bon gust de boca.

Durant l’acte també vam poder sentir diversos missatges de rebuig a la violència projectats en l’escenari, i veus de protagonistes de violència que van narrar en primera persona esfereïdores experiències que ens van permetre copsar l’abast d’aquesta xacra i l’efecte que deixa en les supervivents.

Més informació sobre l’acte al web de l’entitat